Novinky

Suzuki: widebody Swift Sport pro Tokyo Auto Salon

Suzuki prozradilo, čím chce zaujmout na nadcházejícím Tokyo Auto Salon. Expozice bude zřejmě poměrně skromná, ohlášeny byly pouze tři koncepty. Nejzajímavějším je studie Swift Sport Katana Edition a ne – nemá nic společného se stejnojmennou limitkou pro Nizozemsko. Auto zaujme výrazně vytaženými blatníky, výfuky vyústěnými v prazích, speciálním předním nárazníkem a límcovými koly. Nelze ani přehlédnout o kousek snížený podvozek. Označení „Edition“ je trošku matoucí, zatím těžko soudit, zda má Suzuki v plánu tuto verzi prodávat, to se asi dozvíme později.

Roztomilý kei crossover Hustler Street Base, jehož barva laku evokuje nákladní kontejner, má být určen pro mladé, kteří holdují skateboardingu, BMX, ale třeba i tanci. I proto je vybaven výkonným audiosystémem.

Suzuki nesmí na TAS opomenout ani populární mini-SUV Jimny. Studie Sierra Marine Style má zdůraznit univerzálnost auta a jeho použitelnost nejen do horského terénu, ale i ke kratochvílím u moře, kde přijde vhod čalounění kabiny z neoprénu. Auto by mělo být vystaveno společně se člunem Suzuki S17, jenž má zdůraznit marine zaměření konceptu.

Jeden myslel na “Suzuki: widebody Swift Sport pro Tokyo Auto Salon

  • Suzuki bude mit peknou vystavku, chvalim 🙂

Komentáře nejsou povoleny.