Novinky

Toyota Yaris: tovární tuning Modellista a TRD

Divize Toyoty pro aftermarket a tuning TRD a Modellista oznámily, že se také zúčastní letošní výstavy Tokyo Auto Salon s novinkami – obě firmy představí (primárně) stylingové pakety pro novou Toyotu Yaris 2020. První ochutnávku jsme dostali už v říjnu, nyní se však můžeme podívat na sety od obou značek důkladněji.

Jako vždy představuje TRD tu radikálnější úpravu, využívá vlastně celý bodykit GR Parts od Gazoo Racing – přední spoiler, nástavce prahů a zadní boční spoilery zadního nárazníku, vše s červenými dekory. Na blatnících se navíc objevují turbolátory, omezující víření vzduchu, v oknech nechybí ofuky a dveře zdobí decentní šachovnicový polep. Celý komplet doplňují tmavá 16″ kovaná kola a tónovaná zadní okna.

Potěší ocelová rozpěra předních tlumičů, ale koupit lze třeba i GR koberečky, karbonovou podznačku nebo misky dveřních klik a kryty zpětných zrcátek ze stejného materiálu.

Modellista je tradičně konzervativnější, s větším důrazem na eleganci – a také na interiér. V tomto případě zaujme třeba hnědobéžová „Camel“ verze dekorů palubní desky a sedadel, ale na výběr je toho mnohem více. Kromě bodykitu a speciálního designu kol také třeba LED osvětlení kabiny, kufru a registrační značky.