Novinky

Mazda3 Custom Style: první tovární tuning nové trojky

Roadster MX-5 s karbonovým hardtopem nebude jediným tahákem Mazdy na Tokyo Auto Salon 2019. Hirošimská značka také ukáže studii Mazda3 Custom Style, která bude vůbec první ukázkou toho, jak by mohla vypadat sportovnější verze trojky.

Tím sportovnější nemyslím zrovna ostrou MPS, tu automobilka oficiálně popřela, ale ze zákulisí pronikají informace, že Mazda plánuje alespoň nějaké trošku poladěné varianty, ať už po stránce vizuální nebo třeba i technické.
Mazda3 Custom Style dostane decentní spodní bodykit, zahrnující splitter předního nárazníku, nástavce prahů a moc pěkné střešní křídlo, které zajímavě doplňuje extrémně oblý C sloupek karoserie.

Celý komplet doplňují 18″ kola BBS a v kabině hliníkové pedály a …koberečky. 😉 O případných dalších změnách Mazda zatím nehovoří, ale i tak to vypadá k světu, co říkáte?
Stejně jako u MX-5 s hardtopem, ani v tomto případě nejsou zatím k dispozici větší fotografie, ale vše podstatné je i přesto dobře vidět. Pokud se kvalitnější snímky objeví, určitě je tady uvidíte. 😉