Novinky

Pilot TrailSport: další teaser nejdrsnější Hondy ever (doplněno)

Doplněno: Honda nasadí doposud oficiálně nepředstavený model Honda Pilot TrailSport na právě probíhající ženské Rebelle Rally a to stále ještě maskovaný, tentokráte však do tématického wrapu. Jeden z předprodukčních prototypů ve zcela sériové specifikaci (a tedy v kategorii Bone Stock) v nevadské poušti otestuje testovací inženýrka Hondy pro spolehlivost šasi Liz Long společně s projektovou administrátorkou Hillary Tate.

(15.9. 2022) Honda v létě oznámila, že připravuje „nejoffroadovější“ model své dosavadní historie z nové „drsné“ série TrailSport a že bude vycházet z SUV modelu Pilot. Teď se ukazuje, že nepůjde o novou verzi současného modelu takříkajíc na rozloučenou, ale Honda prostřednictvím verze Pilot TrailSport MY2023 představí celou novou generaci auta. Zveřejnila první sadu teaserových fotek, které ukazují příď ve stylu nového CR-V a záď s nově řešenými svítilnami, spojenými pásem s nápisem Pilot.

Ještě zajímavější jsou však doplňkové informace Hondy, ta slibuje použití skutečných ocelových ochran podvozku, standardní použití off-roadových pneumatik, off-roadově naladěné pérování a vylepšený systém pohonu všech kol, vyladěný s důrazem na schopnosti mimo zpevněné cesty. Navíc je téměř jisté, že auto dostane platformu Acury MDX, takže bude pevné jako skála a dost možná bude použito i zavěšení s dvojitými lichoběžníky. Představení auta proběhe zřejmě v horizontu několika následujících dnů, nanejvýš týdnů. Celkem se divím, že se novinka nepředstavila na právě zahájeném, znovuobnoveném autosalonu v Detroitu.

2 komentáře: „Pilot TrailSport: další teaser nejdrsnější Hondy ever (doplněno)

  • Nejdrsnější pickup Hondy u mě byl je a asi bude starý dobrý ridgeline ! Né každému se líbil, já ho ovšem považuji za design red dotu 🙂

    • Taky se mi líbil. (y)

Komentáře nejsou povoleny.