Novinky

Tom´s na TAS 2023 množstvím exponátů zahanbí i automobilky

Japonský specialista na úpravy vozů Toyota a Lexus Tom´s Racing ukázal, jaká auta budou k vidění na jeho stánku na Tokyo Auto Salon 2023 a bude to opravdu impozantní kolekce, jež zastíní i řadu expozic samotných automobilek. Vůz, který byste na TAS asi nečekali, je určitě luxusní limuzína Toyota Century. Ne, že by se vůbec neupravovala, ale je to poměrně vzácný jev, jak odhalí vyhledávání na stránce. 😉 Fotky ukazují vkusný spodní bodylit, křidélko na víku kufru, výraznější koncovky výfuku a kola BBS, ale možná toho bude ještě více.

Také úpravy kabrioletu Lexus LC 500 nevidíme každý den, i v tomto případě se můžeme těšit na widebody kit s difuzorem a dvěma páry koncovek, křidélko a límcová 21″ kola. Co není na první pohled vidět, je sportovní podvozek a výztuhy šasi. Společnost mu bude dělat Lexus GS F, o něm ale víme jen to, že ho má na svědomí ex-pilot formule 1 Kazuki Nakajima.

No a nemohou samozřejmě chybět ta očekávaná auta. 🙂 Toyota Supra bude zastoupena hned dvěma kousky, oba mají má widebody kit, sportovní podvozek a další obvyklé modifikace, zelený exemplář pak navíc poladěný šestiválec BMW B58 s účinnějším turbem a výfukem Tom´s Barrel. Posledním exponátem bude GR86 s widebody kitem a turbodmychadlem, zatím bez informací o parametrech.

Jeden myslel na “Tom´s na TAS 2023 množstvím exponátů zahanbí i automobilky

  • Tak na to se mega těším :3

Komentáře nejsou povoleny.