Novinky

Lexus LC 500 Convertible: více individualizace díky Bespoke Build

Lexus minulý měsíc představil novinky u modelu LC pro modelový rok 2024, ale jednu specialitu si nechal na později. Pro kabriolet LC 500 rozšířil možnosti individualizace díky novému programu Bespoke Build. Japonci sice mají oproti konkurenci ze západu pár (desítek) let zpoždění, ale lepší pozdě, než vůbec. 😉

Ale neradujte se, zájemci o customizaci nedostanou tlustý vzorník nabízených barev a materiálů, v kabině se Bespoke Build omezuje na jedinou novou barevnou kombinaci White and Blue, která doplňuje standardně nabízené verze Black, Toasted Caramel (to si fakt někdo kupuje?) a Dark Rose. Jediným rozdílem je, že se za novou kombinaci připlácí 1900 dolarů. Karoserii, dostupnou v barvách Caviar, Cloudburst Gray, Atomic Silver, Ultra White, Infrared, Flare Yellow a Nori Green Pearl rozšiřuje zakázkový program o Ultrasonic Blue Mica 2.0 a Copper Crest, obě za příplatek 595 dolarů.

K tomu si lze poručit střechu v barvách Dark Rose a Blue – a tohle už pocítíte, přijdou na $6,115. A celé to můžete završit kovanými 21″ koly v celočerném provedení. V interiéru se objeví logo Bespoke Build a majitel dostane k autu certifikát, tištěný na ručně vyráběném papíru waši a podepsaný šéfinženýrem projektu LC Yasuhi Mutem a vicepresidentem Lexusu pro marketing Vinayem Shahanim.