Novinky

Gazoo Racing mění outfit. Z bílé je matná černá.

Závodní divize Toyoty mění od sezony 2024 radikálně vzhled svých aut. Závoďáky byly doposud charakteristické bílým lakem s menším či větším podílem červených a černých dekorů, odteď ale bude všechno jinak. Gazoo Racing představilo vzhled GR Yarisu pro WRC a hyperauta GR010 Hybrid pro WEC a obě auta mají matný černý lak se stříbrnou střechou a jen minimem bílých a červených doplňků. Nové zbarvení má vyjadřovat „Rychlost“, dále pak „Nenávist k prohrám“ a „Prototyp“, reprezentující stálé vylepšování závodních aut.

Jak už jsem naznačil, není to nějaký úlet pro letošní rok, ale dlouhodobá idea a tuto barevnou kombinaci bude Toyota Gazoo Racing využívat i v ostatních disciplínách motorsportu, v nichž bude participovat. Jak se vám líbí? 😉

2 komentáře: „Gazoo Racing mění outfit. Z bílé je matná černá.

  • Nemůžu si pomoct, černá jako základ mi přijde o ničem. Na bílé jsou barevné doplňky typicky fajn, na černé působí typicky rušivě. Obě auta vypadají, jako kdyby pěkný černý základ (no, pěkný, matnou černou nemusím) osamolepkoval teenager vším, co našel v krabici z posledního Essenu. Aby to bylo pěkné, muselo by těch samolepek být naprosté minimum, jinak je to prostě chaos.

    • Hele nevím, není to jen o zvyku? 😉

Komentáře nejsou povoleny.