Novinky

Suzuki Jimny Black Bison: Wald se toho nebojí

Nové Suzuki Jimny se těší nebývalému zájmu tuningových firem. Jako první s vylpešením přispěchaly japonské firmy Liberty Walk a DAMD, ale nezahálelo se ani v Evropě u Cobry a Chelsea Truck. A koneckonců tovární tuning přiveze na TAS 2019 i samo Suzuki. Z nabídky reálných úprav se mi zatím nejvíc líbí ta prvně jemnovaná, ale teď jsem docela na vážkách, svou úpravu představil japonský Wald International.

Wald se s tím opravdu nemazlil a pojal vylepšení jimnyho opravdu ve velkém stylu – v rámci svého prestižního programu Black Bison Edition. To znamená, že všechno, co jen trochu jde, je černé nebo alespoň tmavé a bodykit rozhodně nepřehlédnete. 😀

Symaptické je, že si Wald nehraje na napodobeniny aut konkurence, modifikace zahrnují nový přední nárazník s denními LED i masku chladiče, která však stále zůstává suzuki, doplňují je opravdu mohutné nástavce blatníků, propojené zesílenými prahy, nová kapota s boulí a nádechy, že by se pod ní vešel V8 😉 a zajímavým detailem jsou též denní LED tykadýlka.

Na střeše se objevila netradičně tvarovaná LED rampa s usměrňovači vzduchu. Malinké ráfky (nejspíš 13″) obouvají opravdu extrémně balonové terénní pneumatiky a na odtrhové hraně střechy je namontováno křídlo (to si však Wald klidně mohl odpustit). Celý komplet doplňuje zatím neupřesněný zvýšený off-roadový podvozek. Wald nejspíš auto ukáže na TAS 2019 a do prodeje půjde někdy v průběhu letošního roku.

2 komentáře: „Suzuki Jimny Black Bison: Wald se toho nebojí

  • Tak tohle se fakt povedlo. Tedy až na několik cinkrdlátek jako třeba to křídlo 🙂 Ale jinak super

    • Přesně, i na ulicích u nás by se za tím každý otočil. 🙂

Komentáře nejsou povoleny.