Novinky

Pandem Supra: tenhle tuning A90 hned tak někdo nepřekoná! Asi :-D

Nová Toyota Supra je na světě teprve krátce, ale už pár týdnů pro premiéře se objevily první návrhy jejího tuningu od zavedených úpravců. Prvenství asi má Prior Design, jiní zase přemýšlí o použití japonského motoru a divize TRD už má dokonce existující set. Ale teď přichází opravdu těžký kalibr!

Japonská firma Tra-Kyoto ukázala světu rendery widebody kitu Pandem Supra, jenž má v plánu prodávat pod svou značkou Rocket Bunny. Ta je samozřejmě zárukou pořádné divočiny a obrázky potvrzují, že se ani v případě A90 nebude úpravce držet zpátky.

Máme tady osvědčený recept (tedy osvědčený, pokud jste pološílení extroverti) – obří nástavce blatníků s viditelnými nýty, propojené odpovídajícími nástavci prahů, pořádný lip předního nárazníku, na zádi křídlo (asi) z HondaJetu a modifikované víko kufru. Pak samozřejmě snížený sportovní (ne-li závodní) podvozek, límcová custom kola a výfuk.

V interiéru asi nezůstane nic, co není bezpodmínečně nutné, zdá se, že je pryč veškeré čalounění a dokonce i sedadlo spolujezdce, zato přibyl pořádný ochranný rám. Ale to už jsou drobnosti, které na své Pandem Supře požadovat nemusíte. Projekt je samozřejmě v rané fázi vývoje, nejdříve je třeba nějakou supru koupit nebo alespoň půjčit a začít tuto vizi zhmotňovat. Tak – a teď je na tahu Liberty Walk. 😀

Jeden myslel na “Pandem Supra: tenhle tuning A90 hned tak někdo nepřekoná! Asi :-D

  • jestli ten kit nevazi tunu, tak je to defakto priprava na nejaky okruhovy zavody koukam, nez na silnici :))

    ps. kridlo asi z Hondajetu bylo presny 😀

Komentáře nejsou povoleny.