Novinky

Subaru WRX STI Series White: dobrá není jen modrá

Subaru překvapilo na autosalonu v Los Angeles další speciální edicí modelů WRX a WRX STI. Jmenuje se Series White a – to byste neřekli, po všech těch různobarevných black – je opravdu bílá. 😉 Karoserie obou modelů dostala exkluzivní lak Ceramic White, jenž se objevil u STI i na brzdových třmenech (WRX má červené), společnost mu dělají bronzová kola BBS o velikosti 18″ (WRX) a 19″ (STI) a černá zrcátka, plus tmavé nápisy na karoserii. V případě STI pak ještě červená lišta v masce chladiče.

WRX vychází z verze Peformance Package, takže má semišová sedadla Recaro a silnější brzdy Brembo, ve střeše chybí kvůli snížení váhy okno. Ve výbavě se objevují též tlumiče Bilstein, LED indikátory řazení a LED mlhovky.

Subaru WRX STI Series White má bilsteiny upravené od STI, tužší úchyty tyče řízení pro lepší reakce a odezvu, pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2 a brzdový systém Brembo se šestipístkovými třmeny vpředu. Po stránce pohonného systému zůstává vše při starém. Bílá série WRX STI vznikne v pětisetkusové sérii a stejný počet kusů vznikne i v případě WRX.

2 komentáře: „Subaru WRX STI Series White: dobrá není jen modrá

  • moc pekny to je… tahle generace je designove fakt krasna… jen ty bily brzdice, to je tak jako showcar, ale asi to brzo bily moc nebude 🙂

    • Ona má svoje specifické kouzlo. 😉
      Taky mě to s těmi brzdiči napadlo 😀

Komentáře nejsou povoleny.