Novinky

Acura nabízí na RLX obrovskou výprodejovou slevu

Prémiová značka Hondy nedávno oznámila, že ukončuje výrobu neúspěšného topmodelu, sedanu Acura RLX. Auto se i přes použití špičkové hybridní techniky u top verze (ta základní má jen předokolku s aktivním řízením všech kol) nedokázalo prosadit a Acura si tedy od tohoto typu vozu dá na nějakou dobu pauzu (doufejme, že ne nastálo) a roli vlajkové lodi převezme připravovaná nová generace SUV Acura MDX, minimálně tedy do eventuálního příchodu nového SUV kupé.

A protože je Acura RLX MY2020 vyloženě ležák (vloni se v USA prodalo jen 1019 aut), rozhodla se Honda vyčistit sklady poskytnutím na tuto značku opravdu skandální výší slev. Všechny varianty, od základní předokolky až po top verzi s hybridním SH-AWD lze koupit až o 12 tisíc dolarů levněji, než kolik činí standardní výrobcem doporučená cena (MSRP). Z této částky je 11 tisíc dostupných pro každého zájemce o tento vůz, poslední tisícovka je pak k dispozici jako „loyalty discount“ pro věrné zákazníky Acura.

Vzhledem k tomu, že Acura RLX startuje na částce 55 tisíc dolarů, je to sleva opravdu obrovská a lze očekávat, že se sklady vyčistí hodně rychle. 😉 V Japonsku auto zůstává jako Honda Legend v nabídce (prozatím) i nadále.

Jeden myslel na “Acura nabízí na RLX obrovskou výprodejovou slevu

  • japonci musej bejt nastvany asi

Komentáře nejsou povoleny.