Novinky

Toyota začala prodávat holou verzi GR 86. Jak vypadá?

Automobilové novinky nám výrobci servírují vždy v těch nejlepších výbavách, mnohdy včetně příplatkových prvků. Podobné vozy pak dostávají novináři na test. Realita běžných zákazníků ale bývá jiná. Toyota teď uvedla v Japonsku do prodeje základní verzi sportovního kupé GR86 RC. Jak moc je očesaná?

Na první pohled je vidět, že Toyota GR 86 RC stojí na ocelových kolech bez poklic. Automobilka předpokládá, že si původní kola na takovém autě ponechá málokterý majitel, tak se rozhodla jim usnadnit váhání. 😉 Druhým (a posledním) rozdílem je absence ozdobných koncovek výfuku v zadním nárazníku. V kabině chybí obrazovka infotainmentu, ale to není u JDM aut zase tak výjimečná věc, jak byste asi předpokládali. Chybí také dvoubarevné čalounění a kontrastní šití.

Jinak je ale Toyota GR 86 RC vybavená velmi slušně. Má mimo běžné prvky výbavy také automatickou klimatizaci, bi-LED přední světlomety, černě lakovaná zpětná zrcátka a tempomat. Verze RC je (v přepočtu) o zhruba 71 tisíc korun levnější, než normální základ GR 86.

2 komentáře: „Toyota začala prodávat holou verzi GR 86. Jak vypadá?

  • twl, to je jak skodovka … tam slo taky mit fabii nebo citigo bez radia, na plechach atd. Skoro se divim, ze tam nejsou svihadla 🙂

    • Myslíš GR 86 Junior? 😀 Chybí černé nárazníky 😉

Komentáře nejsou povoleny.