Novinky

Nissan Almera (2024): facelift přináší výrazný bodykit

Také ve vás hrklo? Fakt ještě existuje Nissan Almera? Ano, v Thajsku (a možná i dalších asijských trzích) se stále prodává sedan Nissan Almera a je to vlastně jen minimálně pozměněný americký model Versa, nejedná se tedy o tehdejší kompaktní vůz, ale malé auto velikosti např. Hondy City. A tento Nissan Almera letos prošel modernizací, která vlastně odpovídá té loňské u versy.

Po technické stránce sice zůstává vše při starém – tedy až na drobné změny ve výbavách – a to včetně přeplňovaného litrového motoru s výkonem 100 k a točivým momentem 152 Nm, zkombinovaným výhradně s převodovkou CVT, ale Nissan v Thajsku nově pro versu nabízí tři příplatkové bodykit, přičemž ten nejzajímavější s označením Ultimate vypadá nejméně na 200 koní. 😉 Zahrnuje lip předního nárazníku a boční nástavce nárazníku, zvýrazněné prahy a nástavec zadního nárazníku s imitací difuzoru a středem vyvedeným výfukem s dvojicí koncovek. Na víku kufru se navíc objevilo decentní křidélko a v kabině kovové pedály. Auto lze pořídit ve vyobrazeném laku Gray Sky Pearl, což je další letošní novinka. Akorát ta malá kola se sadou úplně neladí…

Nissan Versa MY2024 lze v Thajsku pořídit v přepočtu od 350 tisíc korun, ale může stát také o více než 100 tisíc více, což je ale cena bez předmětného paketu, ten však vyjde na rozumných (plus mínus) dvacet tisíc korun.

Jeden myslel na “Nissan Almera (2024): facelift přináší výrazný bodykit

  • No hrůza…:-( Ty nissany byly hezký před mnoha desítkami let…

Komentáře nejsou povoleny.