Novinky

Jimny 4Style: úprava přímo od Suzuki

Když nepočítáme pětidveřové Suzuki Jimny (zatím pouze) pro Indii, pozornost na malý off-road strhávají především různé modifikace přídě od tuningových firem, které stylizují jimny do podoby dalších ikonických off-roadů. Naposledy to bylo Suzuki Jimny Bron55 se vzhledem Fordu Bronco. Mně se tyhle předělávky líbí, ale zjistil jsem, že mají i své odpůrce, argumentující, že je to „hraní si“ na dražší auta, na která by jinak majitel neměl. Nevím, jestli to úplně vystihuje ducha těchto „přestaveb“, ale teď tu každopádně máme stylingovou úpravu, která si na konkurenci nehraje.

Brazilské zastoupení Suzuki připravilo pro tamní trh verzi Jimny 4Style, která si nehraje na co nejdrsnější off-road, ale naopak se snaží autíčko dodat na stylu a eleganci. Má proto nárazníky, nástavce blatníků i masku chladiče lakovány v barvě karoserie. S nimi kontrastuje černá střecha s integrovaným spoilerem a černá 16″ kola s pneumatikami 215/70 se silničnějším vzorkem, než bývá u brazilského jimnyho obvyklé. Auto má navíc ještě nový kryt rezervy a novou optiku zadních svítilen. Interiér dostal speciální čalounění v kombinaci látky a kůže s kontrastním prošíváním, koberečky a LED osvětlení. Vylepšení završuje audiosystém JBL, protože po technické stránce zůstává Jimny 4Style beze změn.

2 komentáře: „Jimny 4Style: úprava přímo od Suzuki

  • Proč se dělají fotky ve ěmstě, tohle autíčko patří do terénu. Ale styling moc hezkej

    • Fotky se dělají ve městě, protože úpravy jsou designovky, cílené na ty, co s tím ve městě jezdí. Člověka, který to potřebuje do terénu takové blbiny nezajímají, ten si připlatí za úplně jiné věci.

Komentáře nejsou povoleny.