Novinky

Nejprodávanější hybrid roku 2023 v USA? To neuhodnete…

Je jasné, že za pár sekund už to budete vědět, ale jaký je váš tip na nejúspěšnější hybridní model v Americe? Samozřejmě to musí být Toyota, která prodává hybridy v obrovském množství, všechna elektrifikovaná auta dohromady tvoří u Toyoty v USA už třetinu prodejů. Takže to bude hybridní verze nejprodávanějšího modelu – RAV4. Ale moment, to by přece nebylo těžké uhodnout. Takže Corolla Hybrid. Jo, určitě corolla. A nebo – je to přece Amerika – co Camry Hybrid? Ale určitě některý z těchto dvou modelů.

Haha. Vedle. 😀

Už vám trošku lezu na nervy? Tak už nebudu napínat, popravdě mě to také překvapilo. Se 197 317 kusy dělala hybridní verze 55 % loňských prodejů… Hondy CR-V! Poměrně výrazně tak přečíslila (docela dobrý tip 😉 ) Toyotu RAV4 se 161 125 exempláři a mimochodem hybridní dvojkou u Toyoty není corolla ani camry, ale sienna (66 539 ks). Na jednu stranu se nedivím, minimálně evropská verze CR-V Hybrid je velmi dobré auto, ale králem prodejů v Americe je prostě vždy Toyota, která má v hybridech navíc opravdu velkou tradici. Ale tím pádem se už nedivím sebevědomí Hondy, že Civic Hybrid bude v USA tvořit 40 % prodejů.

Jeden myslel na “Nejprodávanější hybrid roku 2023 v USA? To neuhodnete…

  • Byl jsem velice mile překvapen jak nové CR-V jezdí. A samozřejmě i za kolik. Je to posun až skoro k prémiovému segmentu. Skoro píšu proto, že soustava má na prémii samozřejmě malý výkon 🙂 Ale materiály, zpracování a celkový dojem z dizajnu voe je fakt dobrej. Přál by si ji mít v té modré v garáži. Bohužel je cenově mimo možnosti a zadlužovat se kvůli autu opravdu ne. Ale parádní práce ⚒ 👍 Naprosto famózní rodinné auto.

Komentáře nejsou povoleny.