Novinky

Mitsubishi Outlander PHEV Commercial: pracovní plug-in hybrid

Vypadá to, že u Mitsubishi se práce nebojí. 😉 Nedávno automobilka představila nejen modernizovaný pick-up L200, ale také užitkovou verzi modelu Shogun pro britský trh, která je místo k převozu pasažérů na zadních sedadlech určená k transportu nákladu. A šógunem to zjevně nekončí…

Mitsubishi nabídku svých pracovních aut pro Velkou Británii rozšiřuje dále o model Outlander PHEV Commercial, jehož role je obdobná. Za předními sedadly je umístěná mříž, místo zadní řady sedadel je podlážka tvořící rovinu se zbytkem zavazadlového (nyní nákladového) prostoru, jenž má na délku 1650 mm, na šířku v nejužším místě rovný metr a na výšku 800 mm, přičemž do něj lze naložit až 510 kg nákladu.

Kromě zadních bočních oken, zaslepených v barvě karoserie, se pracovní outlander neliší od běžných SUV, výbavově vychází z tamní výbavové specifikace Juro a má tak mimo jiné 18″ litá kola, vyhřívaná sedadla a čelní sklo, infotainment s dotykovou obrazovkou, couvací kameru a další příjemnosti.

Plug-in hybridní technika s výkonem 165 koní je identická s klasickou verzí outlanderu a zajišťuje autu státní dotaci na plug-in hybridní dodávky, která dostává základní cenu na £25.113 bez daně.