Novinky

Nissan GT-R: takhle už by fakt mohl vypadat

Příští generace Nissanu GT-R, připravovaná pro nové desetiletí, je docela častým objektem zájmu nezávislých designérů. Letos už jsme tu měli vizi varianty GT-R s motorem uprostřed nebo hodně futuristickou studii bez stylistických rysů, typických pro současné nissany. A nyní se objevila další, která už dělá docela radost.

Designér Enoch Gonzales není ve světě virtual tuningu neznámé jméno a jeho nejnovější počin je velmi povedeným projektem, který má vše, co by nové generace GT-R měla mít – rysy té současné, okořeněné prvky limitky GT-R50 od Italdesignu a doplněné nápady, převzatými z konceptu 2020 Vision Gran Turismo. A co hlavně – příď ve stylu současných nissanů, což opticky celou modelovou řadu sjednocuje. Ne, že by to GT-R mělo zapotřebí, ale pomohlo by to ostatním vozům značky.

Více k tomu asi není třeba dodávat – Gonzalesovo GT-R sice působí trošku strnule, což se amatérskému projektu dá odpustit a z předobočních a zadobočních pohledů je patrná určitá disproporce šířky a výšky, která by odpovídala spíše 370Z, ale profil, příď i záď určitě mají nějaký potenciál. 😉

Jak se k designu postaví sama automobilka, zůstává i nadále tajemstvím, slibovaný koncept by se však měl ukázat snad už příští rok, ale je jisté, že bude navržen tak, aby bylo na první pohled jasné, že jde o nástupce současného GT-R.

Jeden myslel na “Nissan GT-R: takhle už by fakt mohl vypadat

  • To vyzerá jak elegy z GTA 😀 Ten predok neviem, nejak mi nereze, radšej nie.

Komentáře nejsou povoleny.