Novinky

Mugen: tři novinky pro TAS 2019

Dvorní úpravce Hondy Mugen nesmí samozřejmě chybět na tuningovém autosalonu Tokyo Auto Salon a 11. ledna ukáže návštěvníkům tři novinky ze svého portfolia.

Pro nás asi nejzajímavější je tuning modelu Honda CR-V (konkrétně verze Hybrid, ale na tom příliš nezáleží), protože jako jediný vystavený model je v nabídce Hondy i v Evropě. Zatím je k dispozici jen předoboční pohled, jenž odhaluje lehce pozměněnou lamelu masky chladiče, nástavec předního nárazníku, nástavce prahů, ofuky bočních oken a specifický design kol. Případné další modifikace auta budou oznámeny později.

Mugen vylepšil také hybridní sedan Insight a to docela zajímavým způsobem. Zaslepil původní masku chladiče a ponechal pouze část mezi světlomety, kterou doplnil mřížkou s výraznými lamelami. Přední nárazník osadil lipem, prahy dostaly nástavce, zrcátka karbonové kryty a došlo také k výměně kol. Informace o dalších případných modifikacích zatím nejsou k dispozici.

Posledním vytuněným exemplářem je novinka Honda N-VAN, ta byla vybavena černou lamelou masky chladiče, předním lipem s denními LED, ofuky předních oken, krásnými koly a polepy, které vkusně maskují pojezdovou lištu zadních posuvných dveří.

Mimo tyto novinky Mugen ukáže opět úchylný Civic Type R RC20GT, ale třeba i svůj monopost Super Formula nebo letošní NSX GT 500 pro šampionát Super GT.