Novinky

Acura Beat That: nová videohra pro mobilní telefony

Acura nedávno vypustila do světa videoklip Beat That, který zaujal politickou nekorektností – nestyděl se za propagaci rychlosti a radosti z jízdy, což dnes není vůbec obvyklé, nemluvě o novém sloganu značky Less Talk, More Drive.

Nyní Acura pokračuje v Beat That linii a vytvořila videohru, která má šest úrovní, v nichž lze řídit SUV, sportovní nebo závodní auto z různých období existence značky a každý z levelů má grafiku, odpovídající době vzniku konkrétního modelu, takže jestli toužíte po tom, zahrát si starou dobrou 8bitovku s původní NSX nebo cokoli jiného, novějšího, máte možnost.

Hru nelze stáhnout z google play, ale je dostupná prostřednictvím webové stránky PLAYBEATTHAT.

7 komentářů: „Acura Beat That: nová videohra pro mobilní telefony

  • peckovy.. ty 8bity maj neco do sebe 😀 A ten posledni level uz nebyl uplne lehkej teda…

    • Návrat do dětství. 😀

  • Zajímalo by mě, který prase to programovalo – místy se to nedá vůbec hrát, na mobilu jsem po prvním check-pointu s NSX asi 5 sekund za časem, pod minutu se to nedá projet. Na počítači celkem v pohodě. Ale narazil jsem u té kisny RDX, to bohužel nevím, jak je udělané, ale zatím jsem na tom ztroskotal. Zlatá NSX a ITR, to bylo v pohodě. Možná zkusím jiný prohlížeč než chrome, třeba ten čas bude fungovat normálně (resp. celé je to takové divně zpomalené a ne moc funkční, při brzdění není problém, aby auto přestalo reagovat na zatáčení apod.). Mohli si dát víc záležet, ale nápad je to super.

    • Kup si pořádný mobil 😀

      • Mám novej 🙂 Asi není dost pořádnej, ale sakra, na apku běžící v prohlížeči by snad osmijádro stačit mohlo, ne? Kdysi jsem tyhle hry hrával na 486 33 MHz, ten mobil má výkon asi 1000x takovej…

    • ono ty daily top10 jsou docela realny.. ale vcera jsem zjistil, ze si tam muzes dat ghosta nekoho z tech top. Vcera jsem zajel 2. nej cas a kdyz jsem si dal challenge toho prvniho a videl jsem jeho ghosta, tak mel znatelne rychlejsi auto 😀 takze tam ty nej casy jsou proste nejak zcheatovany.

  • se pochlubim, vcera jsem dal top daily u ARXka 🙂 kdo pokori?
    hrano na PeCku (byl jsem tam zapsan jako BIT):
    0:39.897

Komentáře nejsou povoleny.