Novinky

GR Corolla: Toyota rozjíždí kampaň „nekorektních“ akčních videoklipů

Toyota zaznamenává v Americe obrovský zájem o hot-hatch GR Corolla, už teď je jasné, že poptávka mnohonásobně převýší nabídku, ale i přesto tam byla ohlášena a představena marketingová kampaň na podporu prodeje a image modelu. Byla nazvána „Rallye Ready“ a má zdůraznit ambice auta zejména na uzavřených tratích – a to jak šotolinových, tak asfaltových. A je v nich opravdu velká spousta akce. Na dnešní dobu možná až příliš. 😉 Jsem zvědavý, jestli proti některým z nich nebudou protestovat nějací strážci politické korektnosti. 😀 Některé záběry se totiž až podezřele prolínají se scénami z běžného života a je z nich jasně vidět inspirace street-racingovou filmovou ságou Fast and Furious.

Samozřejmě platí, že čím je video akčnější, tím lépe se na něj dívá a věřte mi – na tahle videa z dílny agentury Saatchi & Saatchi se dívá hodně dobře. 🙂 Palec nahoru za videa i za odvahu. Rychle se na ně podívejte, než to smažou. 😉 😀

Jeden myslel na “GR Corolla: Toyota rozjíždí kampaň „nekorektních“ akčních videoklipů

  • Videa jsou perfektní, návrat o 20 let!

    Akorát u těch prvních dvou je strašný jejich konec – „Toyota, let’s go places“, to jen ukazuje, jak obrovsky mimo „toyotu“ jsou GR modely… Jako kdyby na konci reklamy na nejnovější 9 mm automat, kde je halyvůdská přestřelka, byl dovětek „pampers – ťuťuňuňu“.

Komentáře nejsou povoleny.