Novinky

Mazda BT-50 LE: další pick-up v off-roadovém stylu

Pick-up Mazda BT-50 je sice technicky identický s Isuzu D-Max, ale Zoom-Zoom design z něj udělal spíš fešáka, než drsného pracanta. A to se nemusí líbit každému. Proto se teď Mazda rozhodla autu zase trošku „vyhrnout rukávy“ a pro modelový rok 2023 připravila na australském trhu verzi BT-50 LE, která je takovou lehce odtuněnou variantou verze Thunder. Ta dostane nový off-roadový nárazník s integrovaným lakovaným bull-barem. Materiál nebyl specifikován (zpravidla bývají ocelové), ale je kompatibilní se stávajícími deformačními zónami, airbagy a dalším bezpečnostním vybavením. Nárazník pochází od australského dodavatele, nejde tedy o OEM vybavení.

Mazda BT-50 LE je také vybavena nerezovým sport barem s integrovaným brzdovým světlem za kabinou. To je ze specialit verze LE všechno, jako nový model má však navíc bohatou standardní výbavu, mimo jiné dvouzónovou klimu, navigaci, couvací kameru a další. Další prvky výbavy lze dodat v rámci nabídky Mazda Genuine Accessories. Drsně se tvářící BT-50 začíná na částce AU$64,295, tedy v přepočtu zhruba milion korun, je tedy o pár tisíc levnější, než thunder.

Jeden myslel na “Mazda BT-50 LE: další pick-up v off-roadovém stylu

  • Pěkná, na pickupy mám slabost, vím, že bych je měl k ničemu, ale moc se mi líbí. Škoda i Navary v EU, spolu se sporťáky jediný Nissan, který mohl nosit jeho jméno.

Komentáře nejsou povoleny.