Novinky

Suzuki Hustler Country: drsnější vizáž od DAMD. NOVÉ FOTO!

Nedávno se tu probíralo, že se crossover nákaza už asi definitivně infikovala i doposud vcelku imunní kategorii japonských miniaut Kei. Daihatsu představilo Tanto FunCross s „off-roadovým“ vzhledem a Mitsubishi nedlouho poté přispěchalo s novým modelem Delica Mini, které má dokonce vlastní unikátní karoserii. Podobné modely lze nejspíš očekávat i u ostatních značek, teď o sobě ale dala vědět tuningová firma DAMD.

Japonští úpravci se samozřejmě snažili už dříve propůjčit roztomilým kei drsnější vzhled, inspirovaný off-roady, ale teď firma DAMD zvolila (s ohledem na premiéry zmíněných novinek) perfektní načasování a ukázala kit pro individualizaci autíčka Suzuki Hustler, (jeho sériovou podobu najdete dole v galerii). Hustler už sám o sobě působí poměrně „terénně“ a sama automobilka před lety dokonce nabízela trošku drsnější úpravu Hustler Tough Wild. DAMD u něj vyměnilo celý panel mezi světlomety a nahradilo jej velkou maskou a v nárazníku přibyl lakovaný segment, připomínající ocelové nárazníky starých teréňáků, plus došlo k lehkému doladění okolí.

Na hraně kapoty se navíc objevil nasávací otvor (nebo jeho imitace). Jestli se něco změnilo vzadu, se zatím neví, není k dispozici fotka, ale součástí úprav je také nový design kol, která mohou být černá nebo krémová a tyto barvy lze zvolit i u zpětných zrcátek. Na střeše se navíc objevila rozměrná zahrádka s náběhovou hranou, zlepšující aerodynamiku. Drsňácký look je pochopitelně zcela na místě, protože hustler lze, stejně jako naprostou většinu kei, pořídit i s pohonem AWD. 😉 DAMD začne sadu prodávat koncem roku a v lednu ji oficiálně představí na tuningovém Tokyo Auto Salon, jenž začíná 14. ledna.

2 komentáře: „Suzuki Hustler Country: drsnější vizáž od DAMD. NOVÉ FOTO!

  • Tak tahle „Afrika Korps“ barevná kombinace je parádní. U mě sice pořád vede Jimny, ale i tohle by bylo super. Škoda, že kei jsou moc úzká, kdo jel někdy v Matizu, dovede si to zhruba představit.

    • To nepřekvapí ani majitele MX-5. 😀

Komentáře nejsou povoleny.