Novinky

Honda ZR-V e:HEV Sports Accessory: koncept s originálními doplňky

Stejně jako Civic, i Honda ZR-V dostala pro tokijský tuningový autosalon verzi Sports Accessory, která má lehce vylepšit vzhled crossoveru. Na rozdíl od civiu v tomto případě víme, že jde o díly, které stoprocentně v nabídce Honda Access budou – už se totiž objevily na nejnovějších oficiálních fotografiích auta z Japonska. Honda ZR-V e:HEV Sports Accessory Concept je má pouze lakovány na černo, což zatím nevíme, zda v prodeji bude. Každopádně sada zahrnuje přední lip, prahové lišty, modifikované segmenty kolem mlhovek, spoilery zadního nárazníku, střešní křídlo a lišty mezi zadními svítilnami. Mimo to má crossover černá kola a zrcátka. A to je vše.

Honda k sadě (přibližně, překlady z japonštiny jsou hodně veselá záležitost) dodává, že „…byla .navržena podle hesla Feel Sports a podtrhuje vzrušující tvary auta, z něhož je cítit sportovní zaměření i při každodenním používání“. Ve výše umístěném odkazu na koncept Civicu najdete přehled všech ostatních exponátů Hondy z letošního TAS, toto ZR-V přišlo na řadu jako poslední.

4 komentáře: „Honda ZR-V e:HEV Sports Accessory: koncept s originálními doplňky

  • Předpokládám, že černá na autě bude a pokud ano, pak logicky půjde i tohle objednat v černé. Je to taková „logika“ Hondy, kdy např. černé kryty zrcátek coby příslušenství stály majlant, ale šlo to za tuším necelou půlku koupit jako náhradní díl k černému autu…

Komentáře nejsou povoleny.