Novinky

Mazda BT-50: nové pakety SP Pro a Thunder Pro

U pick-upů je obvyklé, že mají hranaté karoserie a drsný výraz, nejnovější BT-50 od Mazdy, využívající techniku Isuzu D-Max však respektuje prvky Kodo designu a vypadá spíš jako běžný osobák. A to možná nebyl úplně nejlepší nápad, protože už od roku 2021 se Mazda snaží, aby vůz vypadal více chlapácky. Další tuning se objevil letos v zimě a nyní přichází do Austrálie další dva pakety SP Pro a Thunder Pro.

Mazda BT-50 SP Pro se sice nesnaží vypadat příliš off-roadově, ale 18″ kola, polepy a černé doplňky pick-up rozhodně zatraktivňují a LED bar (s dosahem až 570 m) v masce a nové tlumiče a pružiny, delší o 50 mm, umožní autu lépe zvládat jízdu mimo silnice. BT-50 Thunder Pro už vypadá jako pořádný bushman. Má nový nárazník, mohutnější lemy blatníků, šnorchl, ocelový sport bar a přídavné LED světomety s dosahem až 1,1 km. Navíc je vybaven off-roadovým podvozkem Old Man Emu BP-51 s nastavitelnými, dusíkem plněnými tlumiči s rezervoárem.

Jeden myslel na “Mazda BT-50: nové pakety SP Pro a Thunder Pro

  • Škoda, že to není tady, nebo alespoň s levostranným řízením s možností dovozu z US. Nějak nám třída pick-upů prořídla.

Komentáře nejsou povoleny.