Novinky

Acura MDX: facelift pro rok 2025

Ten vůbec nejluxusnější model automobilky Honda dostal pro modelový rok 2025 modernizaci. Acura MDX získá lehce pozměněný exteriér, interiér a nový infotainment. To první, čeho si všimnete, je nový přední nárazník, který napravil dosavadní podivný tvar bočních otvorů a zvýraznil ten středový. Změnila se také optika předních světlometů, Acura se rozloučila s několik let používanými „Jewel Eyes“ a jejich okolí bylo zatmaveno, stejně jako optika zadních svítilen. Poslední změnou je nový design 20″ kol pro verze s Technology Package.

Současně byla vizuálně modernizována i sportovní verze MDX Type S s přeplňovaným benzinovým V6 3,0 l. Ta dostala výrazně zjednodušený přední nárazník s masivními bočními otvory a nová 21″ kola. Je to jednoznačně změna k lepšímu.
Acura MDX 2025 se rozloučila také s kontroverzním komunikačním rozhraním True Touchpad Interface. To bylo nahrazeno klasickou dotykovou obrazovkou s úhlopříčkou 12,3″ a uvnitř navíc jede nový infotainment od Googlu. Díky tomu došlo i k přepracování středového panelu. Audiosystém Bang & Olufsen bude zrát do ouška z 19 reproduktorů, u Type S jich je dokonce 31(!). Model MDX má novou výbavu A-Spec se sportovně laděným čalouněním, masážními sedadly a head-up displejem a dalšími položkami. Pro Type S jsou zase připravena nová sedadla se semišovými bočnicemi.

Kromě toho byly vylepšeny radary a kamery pro lepší činnost asistenčních systémů a zapracovalo se na odhlučnění, to zahrnuje mimo jiné laminovaná okna v zadních dveřích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *