Novinky

Gran Turismo 7 (1.36): dvě nové Toyoty a… zase Nissan

Hra Gran Turismo 7 vydala další aktualizaci 1.36 a v jejím rámci je tu zase něco nového pro japanofily. 😉 V první řadě dělá Sony reklamu filmu Gran Turismo. Ten se sice oproti plánu tročku opozdí a bude mít premiéru až 25. srpna, ale těšit se na něj můžete o to víc díky bonusovému Nissanu GT-R Nismo GT3 z roku 2018, jenž ve filmu figuruje, každý tak může být na chvíli třeba… Jann Mardenborough. Značka Nissan je prostě pro Sony Gran Turismo srdeční záležitostí… a nejspíš nejen díky GT Academy.

Do početné party japonských aut dále přibyla úplná novinka – Toyota GR Yaris Morizo Edition z roku 2022. Takže s autem, které vzniklo jen pro Severní Ameriku ve dvousetkusové edici, teď může jezdit úplně každý… 😀 A kdyby na vás byla moc rychlá, k dispozici je nově také sanitka 😀 Toyota Ambulance Himedic z roku 2021. Skoro ty vyšlo k výročí – sanitní vozy od Toyoty letos slaví 72 let a tahle má pod kapotou čtyřválec 2,7 l.

Japoncům dělají společnost ještě dvě novinky, které si také zaslouží strávit v jejich společnosti trochu času – Maserati MC20 z roku 2020 a první generace corvetty. Tentokrát nepřibyly žádné nové okruhy ani photopointy, ale zase jsou k dispozici nové Cafe menu.